Mi smo nova fabrika za reciklažu u Srbiji i mi prikupljamo PET boce od lokalnih samouprava, javnih preduzeća i pojedinaca.
Vaša plastika je naš biznis!
O NAMA
Jugoplastic Recycling je nova fabrika za reciklažu u Srbiji, koja proizvodi PET flekice (PET flakes) od plastične ambalaže. Osnovana je od strane luksemburške kompanije Escape Polymers SARL početkom januara 2015 i nalazi se u Merošini oko 17 km od Niša.

Iako postoji od nedavno, fabrika Jugoplastic Recycling je uspostavila saradnju sa poznatim proizvođačima u industriji plastike i nastavlja da širi mrežu novih klijenata širom evropskog tržišta.

Naša fabrika ima kapacitet proizvodnje od 1000 tona mesečno i naš glavni cilj je da se on još više poveća i poboljša investiranjem u nove tehnologije. Zahvaljujući dobrom kvalitetu, širok spektar PET flekica odgovara zahtevima mnogih sektora, na primer: proizvodnje vlakana u tekstilnoj industriji, pakovanja u prehrambenoj i farmaceuskoj industriji.

Akcenat kompanije je na pouzdanim i lojalnim odnosima kako sa kupcima tako i sa dobavljačima. Mi postavljamo nove ciljeve kako bismo održali čistu životnu sredinu i smanjili upotrebu prirodnih resursa.

Šta je recikliranje?
Otkup PET ambalaža